Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 88g287kcal8.9g58.1g1g2.9g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g65g168kcal11.7g0.3g13g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)130g45kcal1.3g8.9g0.6g1.8g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g31g92kcal8g0.6g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1184kcal59.8g135.8g42g9.4g
Valittu annoskoko313g592kcal29.9g67.9g21g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g296kcal15g34g10.5g2.4g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.7g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944