Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g25g86kcal2.1g18.2g0.5g1.8g
Kesäkurpitsa63g11kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)16g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 63g65kcal2.2g11.4g0.7g1.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)95g33kcal0.9g6.5g0.5g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)25g46kcal5.8g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g494kcal23.4g77.8g8.4g11.8g
Valittu annoskoko313g247kcal11.7g38.9g4.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal5.9g19.5g2.1g3g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349