Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g127g102kcal22.9g0g0.9g0g
Voi 8.9g65kcal0.1g0g7.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 127g43kcal3.9g6.2g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g40g111kcal7.6g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g707kcal71g25.8g34g0.6g
Valittu annoskoko313g353kcal35.5g12.9g17g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g177kcal17.8g6.5g8.5g0.2g
Arvot/100g100g113kcal11.4g4.1g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840