Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 123g198kcal37.1g0g5.3g0g
Hunaja1.8g5.9kcal0g1.4g0g0g
Sinappi 1.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g627kcal76.6g14.8g28.8g4.4g
Valittu annoskoko313g314kcal38.3g7.4g14.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g157kcal19.2g3.7g7.2g1.1g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113