Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä28g21kcal1.1g3.4g0.2g0.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g48g46kcal9.7g0g0.3g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g21g13kcal0.3g3.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1.4g8.4kcal0.1g0.6g0.6g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 207g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow2.8g10kcal0.2g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g225kcal24.2g19.2g4.6g1.8g
Valittu annoskoko313g113kcal12.1g9.6g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g56kcal6.1g4.8g1.2g0.5g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351