Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g75g90kcal14.3g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki38g32kcal0.5g1.7g2.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g364kcal35g18g16.6g8.6g
Valittu annoskoko313g182kcal17.5g9g8.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal8.8g4.5g4.2g2.2g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935