Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 42g32kcal7.3g0g0.3g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g106g69kcal1.8g12.7g0g0g
Palsternakka 21g14kcal0.1g2.5g0.1g1g
Kalaliemikuutio 1.6g4.7kcal0.2g0.5g0.2g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g240kcal18.8g31.6g1.2g2.2g
Valittu annoskoko313g120kcal9.4g15.8g0.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g60kcal4.7g7.9g0.3g0.6g
Arvot/100g100g38kcal3g5.1g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075