Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)92g61kcal13.8g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Chili paprika punainen5.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka13g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g103g24kcal1.4g3.5g0.4g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.6g7.2kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 3.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Valkopippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton19g4kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g281kcal32.8g12g10.4g1.4g
Valittu annoskoko313g141kcal16.4g6g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g70kcal8.2g3g2.6g0.4g
Arvot/100g100g45kcal5.2g1.9g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107