Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g86g131kcal1.6g2.3g12.8g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g88g85kcal16.5g0g2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)43g13kcal0.4g2.6g0.1g0.4g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g3.2g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Soijakastike 3.2g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Katkarapu 43g30kcal6.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g590kcal51.4g15g35.4g2.2g
Valittu annoskoko312g295kcal25.7g7.5g17.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g148kcal12.9g3.8g8.9g0.6g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513