Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 235g57kcal4.3g5.2g0.7g5.4g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g5.5g17kcal0.5g3.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g303kcal12.8g25.8g13.4g13g
Valittu annoskoko313g151kcal6.4g12.9g6.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna156g76kcal3.2g6.5g3.4g3.3g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664