Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 13g19kcal0.4g4.2g0g0.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 100g137kcal21.9g0g5.4g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g33g12kcal0.6g2.1g0.1g1.1g
Selleri, annos 50g13g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g413kcal48.2g27.2g12g7.8g
Valittu annoskoko312g207kcal24.1g13.6g6g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal12.1g6.8g3g2g
Arvot/100g100g66kcal7.7g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612