Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g30g104kcal15.7g9g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 7.4g8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g185g50kcal2.4g7.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g400kcal38g38g8.6g4.8g
Valittu annoskoko313g200kcal19g19g4.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal9.5g9.5g2.2g1.2g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630