Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus2.1g6.8kcal0.3g0g0.6g0g
Herne 53g37kcal2.7g5g0.2g1.7g
Vesi213g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 43g95kcal7.5g0g7.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g276kcal21g10g16.2g3.4g
Valittu annoskoko313g138kcal10.5g5g8.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g69kcal5.3g2.5g4.1g0.9g
Arvot/100g100g44kcal3.4g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061