Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 76g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g104g177kcal20.8g0g10.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 42g73kcal0.8g1.3g7.1g0g
Emmental juustoraaste valio21g81kcal6g0g6.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)69g28kcal0.8g5g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g747kcal57.6g16.4g48.8g3g
Valittu annoskoko313g373kcal28.8g8.2g24.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g187kcal14.4g4.1g12.2g0.8g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768