Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g145g814kcal14.1g46.4g59.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g56g190kcal1.1g1.7g19.5g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g112g670kcal23.4g7.7g61.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g3347kcal77.2g111.6g280.8g0g
Valittu annoskoko313g1673kcal38.6g55.8g140.4g0g
Annoskoko puolitettuna156g837kcal19.3g27.9g70.2g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104