Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen136g35kcal1.2g6.3g0.5g2.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti45g126kcal1.5g2.5g12.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17g0g9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 36g81kcal5.7g0.2g6.5g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio5.7g16kcal1.6g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g812kcal54g18g58.2g5.4g
Valittu annoskoko312g406kcal27g9g29.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g203kcal13.5g4.5g14.6g1.4g
Arvot/100g100g130kcal8.6g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317