Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi53g238kcal3.4g31.7g11.1g1.6g
Voi 26g192kcal0.3g0.1g21.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl71g240kcal1.4g2.1g24.7g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g141g240kcal10.1g22.5g12g0g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.4g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Liivate 2.8g10kcal2.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1906kcal35.2g129.6g138.6g3.2g
Valittu annoskoko313g953kcal17.6g64.8g69.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g476kcal8.8g32.4g34.7g0.8g
Arvot/100g100g305kcal5.6g20.7g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626