Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g142g170kcal21.3g9.9g4.3g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g69g46kcal10.4g0g0.5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g77g123kcal1.6g2.9g11.5g0g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oivariini, 60 (100g)5.8g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g752kcal67.2g27.6g39.6g0.6g
Valittu annoskoko313g376kcal33.6g13.8g19.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g188kcal16.8g6.9g9.9g0.2g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179