Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g10g41kcal0g10.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g25g226kcal0g0g25.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen9g66kcal0g0g7.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Grahamjauho 25g82kcal2.6g15.2g0.6g2.5g
Neljänviljanhiutale 6.8g23kcal0.7g4g0.2g0.8g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g29g118kcal0.9g25.8g1.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 103g27kcal3.4g3.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g23g128kcal1.5g13g0.9g0g
Raparperi 68g23kcal0.5g3.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1500kcal22.2g150.4g73g8.6g
Valittu annoskoko313g750kcal11.1g75.2g36.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g375kcal5.6g37.6g18.3g2.2g
Arvot/100g100g240kcal3.6g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044