Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g192kcal0.3g0.1g21.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g91kcal2.7g18.5g0.3g0.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste13g48kcal3.8g0.2g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.9g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)53g145kcal8.5g0.5g12.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g40g5.5kcal0.8g0.2g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.6g0.1g3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 53g24kcal1.6g2.5g0.8g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste26g95kcal7.7g0.4g7.4g0g
Basilika, tuore 3.4g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 7.9g16kcal0.1g0.1g1.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1334kcal60.8g46.2g101.6g4g
Valittu annoskoko312g667kcal30.4g23.1g50.8g2g
Annoskoko puolitettuna156g334kcal15.2g11.6g25.4g1g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100