Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka6.4g5.3kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g34g12kcal0.3g2.3g0.2g0.5g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g46g16kcal0.5g3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kiinankaali 78g16kcal1.2g1.8g0.2g0.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.7g2.7kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi92g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g193kcal5.6g21.2g9.2g4g
Valittu annoskoko313g96kcal2.8g10.6g4.6g2g
Annoskoko puolitettuna156g48kcal1.4g5.3g2.3g1g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929