Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu117g48kcal0.2g11g0.1g2.1g
Raparperi 78g26kcal0.5g4.3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g98g381kcal0g95.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g910kcal1.4g222g0.4g6.4g
Valittu annoskoko313g455kcal0.7g111g0.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g228kcal0.4g55.5g0.1g1.6g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970