Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 22g72kcal2.3g13.3g0.5g2.2g
Vehnäjauho, sunnuntai65g226kcal7.8g45.9g1.4g1.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)40g147kcal5.6g21.9g3.2g4.4g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g96g80kcal1.1g17.5g0.4g1.7g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g40g295kcal0g0g32.6g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1929kcal34g267.8g76.2g20.4g
Valittu annoskoko312g965kcal17g133.9g38.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna156g482kcal8.5g67g19.1g5.1g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099