JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g199g60kcal2g11.9g0.4g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g79g72kcal4g11.9g0.8g0.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Basilika, tuore 3.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3.3g4.3kcal0.1g0.7g0.2g0.5g
Timjami 3.3g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g387kcal15.2g71.4g3.4g5.2g
Valittu annoskoko312g193kcal7.6g35.7g1.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal3.8g17.9g0.9g1.3g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382