Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 73g55kcal1.4g11.2g0.1g0.7g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper44g70kcal4.8g5.7g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Punajuuri 44g17kcal0.4g3g0.1g1.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 36g12kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g73g151kcal2.2g4.5g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g633kcal19.2g57.2g34.6g6.8g
Valittu annoskoko313g317kcal9.6g28.6g17.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g158kcal4.8g14.3g8.7g1.7g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.2g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492