Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 129g50kcal1.3g8.9g0.3g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 36g115kcal9.6g0g8.6g0g
Riisi, keitetty, suolaa 54g74kcal1.3g16.3g0.2g0.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g36g90kcal6.8g0g7.9g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g36g43kcal1.2g1.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g769kcal41g58.6g41.2g7.8g
Valittu annoskoko313g384kcal20.5g29.3g20.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g192kcal10.3g14.7g10.3g2g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059