Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 221g1424kcal31.2g7.5g134.9g38.7g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g15g32kcal0.7g7.2g0.1g5.9g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g47g145kcal0g36.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g3203kcal63.8g102g270g89.2g
Valittu annoskoko313g1602kcal31.9g51g135g44.6g
Annoskoko puolitettuna156g801kcal16g25.5g67.5g22.3g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195