Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 111g123kcal23.9g0g2.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 12g103kcal0g0g11.6g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Paprikajauhe 1.7g5.3kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola1.8g4.7kcal0.3g0.6g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 69g53kcal1.3g10.7g0.1g0.7g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g673kcal54.4g40g31g6.8g
Valittu annoskoko312g336kcal27.2g20g15.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g168kcal13.6g10g7.8g1.7g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395