Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas33g92kcal6.2g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Vesi157g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Ruokakerma Valio 5%52g31kcal0.6g1.5g2.6g0g
Poronliha 39g50kcal8.5g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g536kcal33.4g15.6g37.6g1g
Valittu annoskoko313g268kcal16.7g7.8g18.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g134kcal8.4g3.9g9.4g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283