Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 158g25kcal1.2g3.2g0.2g3.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Nokkonen 6.3g2.7kcal0.4g0.1g0g0.3g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g32g5.4kcal0.5g0.9g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g195kcal6g15.4g10.8g10.2g
Valittu annoskoko313g97kcal3g7.7g5.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g49kcal1.5g3.9g2.7g2.6g
Arvot/100g100g31kcal1g2.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738