Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3.9g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g4.7g39kcal0g0g4.3g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g158g52kcal2.4g7.6g0.6g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g60g66kcal15.6g0g0.6g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g86g146kcal6.6g4.5g11.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g613kcal49.8g25.4g33.2g5g
Valittu annoskoko313g307kcal24.9g12.7g16.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g153kcal12.5g6.4g8.3g1.3g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985