Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g199g378kcal35.8g0g25.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g809kcal73.2g10.4g52.2g0.6g
Valittu annoskoko312g405kcal36.6g5.2g26.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g202kcal18.3g2.6g13.1g0.2g
Arvot/100g100g130kcal11.7g1.7g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215