Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 42g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g20g2.7kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 30g5.1kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Pekoni rasvainen 18g69kcal2.2g0g6.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g294kcal13.2g14.2g20g5.4g
Valittu annoskoko313g147kcal6.6g7.1g10g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g74kcal3.3g3.6g5g1.4g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.3g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208