Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 148g43kcal0.8g7.8g0.3g2.8g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras30g94kcal4.1g17.1g0.9g2.4g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g44g44kcal4g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g375kcal18.4g64.2g2.4g11g
Valittu annoskoko313g188kcal9.2g32.1g1.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna156g94kcal4.6g16.1g0.6g2.8g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374