TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen55g77kcal10.5g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore 2.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g28g42kcal4.4g1.1g2.2g0g
Paprikajauhe 1.4g4.4kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Oliiviöljy 4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 207g37kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g404kcal33.2g15g22.4g4.4g
Valittu annoskoko313g202kcal16.6g7.5g11.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal8.3g3.8g5.6g1.1g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546