Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g44g145kcal4.8g28.5g0.9g2.6g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g62g52kcal0.7g11.3g0.2g1.1g
Omena, keskikokoinen 200g103g35kcal0.2g7.3g0.3g1.9g
Marja keskiarvo 103g50kcal0.8g7.4g0.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g563kcal13g109g3.8g18.4g
Valittu annoskoko313g282kcal6.5g54.5g1.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna156g141kcal3.3g27.3g1g4.6g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.4g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483