Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 34g76kcal6g0g5.8g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi213g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali34g7.2kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Paprika keltainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g214kcal13.8g5g15.2g2.6g
Valittu annoskoko313g107kcal6.9g2.5g7.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g54kcal3.5g1.3g3.8g0.7g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532