Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka52g73kcal11.9g0g2.6g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 21g26kcal4.4g0g0.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g62g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss9g36kcal1.1g4.4g1.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.2g11kcal0.5g0.5g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g42g35kcal0.6g1.8g2.9g0.1g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g10g10kcal0.3g0.3g5.6g0g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g532kcal40g17.8g42.8g2.6g
Valittu annoskoko313g266kcal20g8.9g21.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g133kcal10g4.5g10.7g0.7g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653