Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g253g61kcal3g8.6g0.5g5.3g
Voi, 1 tl, 5 g42g308kcal0.4g0.4g33.8g0g
Hunaja 17g56kcal0.1g13.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g850kcal7g45.2g68.6g10.6g
Valittu annoskoko313g425kcal3.5g22.6g34.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna156g213kcal1.8g11.3g17.2g2.7g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357