Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 130g31kcal2.4g2.9g0.4g3g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto10g29kcal1.9g0g2.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g30kcal2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g251kcal13.4g8g16.4g6.6g
Valittu annoskoko313g126kcal6.7g4g8.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g63kcal3.4g2g4.1g1.7g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532