Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore178g50kcal1.1g10g0.4g4.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g44g17kcal1.5g1.4g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g71kcal1.2g1.2g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g461kcal21.2g25.4g29.8g8.8g
Valittu annoskoko312g231kcal10.6g12.7g14.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g115kcal5.3g6.4g7.5g2.2g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4.1g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727