Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g131g223kcal26.2g0g13.1g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g66g16kcal1g2.9g0.2g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g66g28kcal1.6g4.1g0.2g1.1g
Pirkka kermajuusto 17%11g30kcal3.2g0.2g1.8g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)39g28kcal4.7g1.4g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g662kcal73.4g17.2g32.8g2.2g
Valittu annoskoko313g331kcal36.7g8.6g16.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g166kcal18.4g4.3g8.2g0.6g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.8g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936