Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Paprika keltainen 45g14kcal0.4g2.3g0.1g0.9g
Sipuli (käsittelemätön)124g34kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)85g17kcal0.5g3g0.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g10g90kcal0g0g10g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g338kcal6g27.6g21.6g8.6g
Valittu annoskoko313g169kcal3g13.8g10.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g85kcal1.5g6.9g5.4g2.2g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174