Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai65g242kcal3.3g20.9g16.3g1.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 25g43kcal4.3g0g2.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%33g52kcal0.9g0.9g4.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)33g20kcal0.3g1.5g1.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)33g85kcal8.5g0.5g5.5g0g
Katkarapu, rainbow49g49kcal11.3g0g0.4g0g
Tilli, tuore 8.2g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 25g5.6kcal0.4g0.6g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1078kcal65.6g50g68.4g4.2g
Valittu annoskoko313g539kcal32.8g25g34.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g270kcal16.4g12.5g17.1g1.1g
Arvot/100g100g173kcal10.5g8g10.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448238