Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai58g214kcal2.9g18.5g14.4g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha72g120kcal13.7g0g7.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g58g12kcal0.3g2.2g0.2g0.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%14g40kcal4.2g0.4g2.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 43g7.8kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g43g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g851kcal43.8g49.6g53g6.6g
Valittu annoskoko312g425kcal21.9g24.8g26.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g213kcal11g12.4g13.3g1.7g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249