ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu23g6.5kcal0.1g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi93g126kcal19g0g5.6g0g
Amerikan pekoni 1viipale20g63kcal2.4g0g5.9g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g17g1.7kcal0.3g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys2.1g7.3kcal0g1.8g0g0g
Voi 1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g93g56kcal1.4g12g0.1g0.8g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g29g42kcal1g9.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g640kcal49.4g52.6g25.4g3g
Valittu annoskoko313g320kcal24.7g26.3g12.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g160kcal12.4g13.2g6.4g0.8g
Arvot/100g100g102kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399