Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 109g83kcal17.4g0g1.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g102g122kcal3.4g3.8g10.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)75g185kcal6.8g32.9g1.2g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g794kcal56g76g25.6g16g
Valittu annoskoko313g397kcal28g38g12.8g8g
Annoskoko puolitettuna156g198kcal14g19g6.4g4g
Arvot/100g100g127kcal9g12.2g4.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858