Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g57g199kcal7.4g35.7g1.9g5g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 80g152kcal15.9g0.3g9.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti10g28kcal0.3g0.6g2.7g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Tomaattimurska 80g23kcal0.4g4.2g0.2g1.5g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g900kcal50g87.2g36g14.4g
Valittu annoskoko313g450kcal25g43.6g18g7.2g
Annoskoko puolitettuna156g225kcal12.5g21.8g9g3.6g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124