Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g80g108kcal13.6g0.4g5.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.2g53kcal0.1g0.1g5.7g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g34g117kcal2.4g26.8g0.2g0g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.8g4.9kcal0.2g0.3g0.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow32g26kcal1.3g4.2g0.3g1g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g32g109kcal0.6g1g11.2g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g4g1kcal0g0.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.6g5.2kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g847kcal36.8g68g47.2g2.4g
Valittu annoskoko313g423kcal18.4g34g23.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal9.2g17g11.8g0.6g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524