Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 33g43kcal6.9g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g32g11kcal0.5g1.9g0.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g17g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 83g53kcal2.5g4g2.9g0g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g18g19kcal0.5g1.1g1.4g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g2.9g8.7kcal0.7g0.1g0.6g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss8.3g26kcal2g0.1g1.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras21g73kcal2.7g14.5g0.3g0.6g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g565kcal33.4g56g22.2g2.8g
Valittu annoskoko313g283kcal16.7g28g11.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g141kcal8.4g14g5.6g0.7g
Arvot/100g100g90kcal5.3g9g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155